Skip to content

Registration of Danes in Afghanistan

New and improved registration system

En ny og bedre danskerliste trådte i kraft den 14. december 2011.

Da det desværre ikke er muligt at overføre nuværende kontaktoplysninger til den nye danskerliste, opfordres danskere i Afghanistan til at registrere sig på den nye danskerliste.

Hvad er danskerlisten?

Danskerlisten giver Udenrigsministeriet mulighed for at kontakte danskere i udlandet i en krisesituation. Det kan være ved naturkatastrofer, terroraktioner eller væbnet konflikt i opholdslandet. I den slags situationer kan det være nyttigt for dig at få information om en sikker og hurtig måde at forlade området på.

Det er frivilligt, om man som dansker ønsker at registrere sig. Danskerlisten kan bruges ved både korte rejser og længerevarende ophold i udlandet.

Hvordan registrerer jeg mig?

Du registrerer dig online via log-in funktionen på Udenrigsministeriet hjemmeside. Du starter med at oprette en profil, hvor du indtaster din email adresse og selv vælger brugernavn og password. Derefter modtager du en email med et link, som du skal trykke på for at udfylde resten af registreringen. Trykker du ikke på linket og udfylder registreringen er du ikke registreret. Det er også muligt at registrere sig med NemID.

Registrér dig på danskerlisten her

Hvis du har brug for hjælp vedrørende danskerlisten kan du kontakte Udenrigsministeriets Borgerservice (BBB@um.dk, telefon 3392 1112).